Жахливий удар РФ по п’ятиповерхівці у Кривому Розі: число постраждалих підскочило (фото)

Родинам загиблих унаслідок ворожої атаки виплатять матеріальну допомогу.

До 34 зросла кількість поранених внаслідок ракетного удару російських окупантів по житловому будинку у Кривому Розі.

Про це у Telegram увечері, 13 червня, повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. “На зараз маємо 34 постраждалих”, – написав Лисак. За словами чиновника, родини загиблих отримають матеріальну допомогу від області – по 300 тисяч грн.

“Після експертиз розумітимемо, чи можна відновити понівечену багатоповерхівку. Поки в будівлях поряд закривають плівкою та дерев’яними плитами вибиті вікна. Всі забезпечені їжею і меддопомогою. Працюють рятувальники, комунальники, волонтери”, – додав очільник ОВА.

© t.me/dnipropetrovskaODA © t.me/dnipropetrovskaODA © t.me/dnipropetrovskaODA © t.me/dnipropetrovskaODA © t.me/dnipropetrovskaODA

Він зазначив, що розгорнули гуманітарні місії міжнародні благодійні організації. Працює пункт, де приймають заяви про пошкоджене майно.

Постраждалі від удару РФ по Кривому Рогу розповіли подробиці нічної трагедії

Ворожий обстріл Кривого Рогу – сьогодні це варто знати

У ніч на 13 червня росіяни ракетами вдарили по місту, українським воїнам вдалося ліквідувати три крилаті ракети супротивника.

Одна з ракет супротивника влучила у п’ятиповерховий будинок. Станом на 14:19 було відомо про 11 жертв. Також повідомлялося, що внаслідок удару постраждали 28 мирних людей. У Кривому Розі 14 число оголошено Днем жалоби.