Нічна атака Росії: окупанти запустили дрони

Дослухайтеся до сигналів повітряної тривоги.

Російські загарбники вкотре вночі атакують українські міста безпілотними літальними апаратами. Про це повідомляють у Повітряних силах Збройних сил України.

Близько 22:52 військові зафіксували пуски ударних БпЛА типу “Shahed” з Приморсько-Ахтарська (Краснодарський край). Вони закликали українців не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Наразі тривога лунає у Херсонській, Дніпропетровській та Запорізькій областях. О 00:00 стало відомо, що група безпілотних літальних апаратів рухається у напрямку Кривого Рогу.

Відео дня

Вже о 00:13 для Полтавської, Сумської та Харківської областей оголосили про загрозу застосування балістичного озброєння. У Кіровоградській та Миколаївській – загроза дронів.

Інформація оновлюється…

Обстріли України: останні новини

Нагадаємо, вчора вночі російські загарбники випустили по Україні ракети та дрони, у низці областей працювали протиповітряна оборона. У Повітряних силах відзвітували про знищення 17 крилатих ракет та 18 безпілотних літальних апаратів. 

Вже ввечері Росія запустила ракети з Бєлгорода по Харківській області. У місті пролунала низка вибухів. Міська влада повідомляє про влучання у виробничу зону Холодногірського района міста.