Окупанти в Херсонській області втратили великий склад: вибухає вже кілька годин

Петро Андрющенко зазначив, що росіяни облаштували свій склад на території елеватора.

На окупованій частині Херсонської області пролунав потужний вибух, за яким послідувала серія вибухів. За попередніми даними, знищено склад росіян з боєприпасами.

“смт. Партизан Геніченський район. Попадання на територію елеватора. Судячи з повідомлень від місцевих – великий склад. Пішла детонація”, – повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі.

Крім того, він опублікував барвисті фото детонації на російському складі. Стовп диму видно за кілька кілометрів від місця інциденту.

Інші Telegram-канали повідомляють, що склад, який розташований в районі населених пунктів Партизан і Рикове, був дуже великим, а вибухи гримлять вже кілька годин.

Також в мережі з’явилося вражаюче відео вибухів на російському складі.

В окупованому Риково рвонув склад окупантів

Ситуація на фронті станом на 18 червня – що відомо

У Генштабі ЗСУ повідомили, що Українська авіція за минулу добу завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу російських військових. В результаті знищено два ЗРК ворога.

При цьому ракетні війська і артилерія сил оборони вразили три пункти управління, два райони зосередження живої сили, п’ять складів боєприпасів і три артилерійські підрозділи.

Також повідомляється про знищення двох російських ударних вертольотів Ка-52, а також 12 БПЛА різного типу.