Після хороших новин: Зеленський подякував військовим з “Хортиці” та “Таврії”

Він висловив вдячність українським військовим за кожен бій та кожного знищеного окупанта.

Президент України Володимир Зеленський після хороших новин з фронту подякував військовим з оперативно-стратегічних угруповань військ “Хортиця” та “Таврія”. Про це він сказав у своєму відеозверненні.

Глава держави зазначив, що він вдячний українським воїнам за цей день.

“Кожній нашій бойовій бригаді, кожному нашому підрозділу. ОСУВи “Хортиця”, “Таврія”, усі, хто зараз в боях, усі, хто на позиціях, усі, хто допомагає. Я дякую вам. Дякую за кожен крок, за кожен бій, за кожного знищеного окупанта”, – сказав Зеленський.

Контрнаступ ЗСУ – останні важливі новини

Раніше сьогодні, 11 червня, 68 окрема єгерська бригада ім. Олекси Довбуша повідомила, що населений пункт Благодатне Донецької області було звільнено від російських окупантів.

Згодом 7-й окремий батальйон “АРЕЙ” УДА заявив про звільнення села Нескучне на Донеччині.

ЗСУ захопили ворожу позицію на Авдіївському напрямку

Пізніше заступниця міністра оборони України Ганна Маляр зазначила, що на Бахмутському напрямку українські війська продовжують штурмові дії. “Є успіх в районі Берхівського водосховища. Просунулись вперед на 250 м”, – повідомила вона.

Крім того, заявила представниця міністерства, на півдні “є просування по двох напрямках від 300 до 1500 метрів”. “Деокуповано населені пункти Благодатне і Макарівка”, – заявила Маляр.