То хто чия маріонетка: Соловйов заявив, що українці керують Байденом

То хто чия маріонетка: Соловйов заявив, що українці керують Байденом

Пропагандист Соловйов видав "сенсацію" про причини військової допомоги Україні від США.

Російський топ-пропагандист Володимир Соловйов відзначився черговою маячнею. Якщо раніше рупор Кремля запевняв росіян, що Україна “маріонетка Заходу”, то тепер риторика кардинально змінилася

Цього разу Соловйов заявив, що президент США Джо Байден повністю перебуває під контролем українців. Про це він сказав в ефірі свого пропагандистського ток-шоу.

Пропагандист придумав, що українці нібито дали Байдену якийсь “хабар”, коли той був віцепрезидентом за часів Барака Обами.

“Йдеться про те, що іноземна держава дала хабар чинному віце-президенту Сполучених штатів Америки. Давала його багаторазово. Зрештою ця людина стала президентом. У іноземної держави, яка давала хабар, є 100-відсотковий важіль тиску на чинного президента. Тому Байден насправді абсолютно керований українцями”, – заявив Соловйов.

Пропагандист вважає, що США мають “порушити кримінальну справу проти президента України” за “втручання у внутрішні справи та приховування принципово важливої інформації”.

“І взагалі ми зараз вже розуміємо, навіщо і чому Америка дає будь-яке озброєння Україні”, – підсумував він.

Соловйов заявив, що Байденом керують українці

00:51Соловйов заявив, що Байденом керують українці

Раніше пропагандист Соловйов погрожував підірвати ще одну ГЕС в Україні, щоб загинуло “багато людей і без ядерного удару”.