У ЗСУ відреагували на цинічну заяву Міноборони РФ про ракети “Калібр”: “Це напад істерії”

У ЗСУ закликали міжнародну спільноту відреагувати на такі погрози РФ.

 

У Збройних силах назвали “нападом істерії” заяву Міноборони РФ про те, що “Калібри не закінчаться ніколи”, бо насправді ракети цього типу у росіян вичерпуються.

 

Це прокоментувала речниця Оперативного комендування “Південь” Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону “Єдині новини”.

 

“Як правило, це свідчить про черговий напад істерії на тому боці, оскільки вони усвідомлюють, що ракети закінчуються, і розуміють, що використання такої зброї є для них дуже дороговартісним. А створення нових ракет ускладнено, зокрема, санкціями”, – сказала Гуменюк.

 

Вона закликала міжнародну спільноту відреагувати на такі погрози РФ та посилити проти неї санкції, аби таким чином не дозволити країні-агресорці виробляти “Калібри”.

 

“Під час сьогоднішньої атаки на бойовому чергуванні було 20 “Калібрів. І країна-терорист випустила їх усі. Тобто вони сьогодні, скажімо так, шиканули”, – повідомила речниця ОК “Південь”.

 

Нагадаємо, під час масованої атаки 29 грудня Міноборони Росії опублікувало допис із погрозами на адресу України. Російське відомство в соціальних мережах розмістило напис: “Калібри не закінчаться ніколи”.