У Криму “дуже голосно бахнуло”: гауляйтеру “наснилася” ліквідація балістичних ракет

Вибухи в Криму сьогодні були потужні, з’ясували журналісти.

У суботу, 10 червня, в тимчасово захопленому росіянами Криму пролунали потужні вибухи, з’явилася інформація про роботу протиповітряної оборони.

О 5:30 “дуже голосно бахнуло”, повідомив Telegram-канал “Чп / Симферополь”. За його даними, під Сімферополем у селі Донське чули два вибухи – один був потужний, а другий – не такий сильний.

“ППО, був потужний вибух, в селі Добре аж вікна вібрували. На автовокзалі аж шибки затряслися. Сімферопольський район, село Лікарське, було чути вибух”, – йдеться на каналі.

Відео дня

Ватажку окупаційної адміністрації Криму Сергію Аксьонову “наснилася” ліквідація балістичних ракет, які нібито запустили з українського оперативно-тактичного комплексу.

“Вранці силами ППО збито дві балістичні ракети, запущені українським ОТРК “Грім-2″. Унаслідок атаки жертв і постраждалих немає. Прошу всіх дотримуватися спокою й довіряти лише перевіреним джерелам інформації”, – стверджує гауляйтер.

Вибухи в Криму – зараз це варто знати

РФ захопила Крим у 2014 році і перетворила його на військову базу. Після повномасштабного вторгнення росіян в Україну в Криму вже не раз лунали вибухи. Противники скаржилися, що їх атакували і безпілотниками, і ракетами.

Зокрема, наприкінці березня окупаційні “влада” Криму поскаржилася, що дрони атакували їхній флот. Пізніше – на початку червня, Сергій Аксьонов стверджував, що на півострові “приземлений український безпілотний”.