Спецпризначенці показали, як уразили два ворожі ЗРК “Бук” на Сумському напрямку (відео)

Перший “Бук” перебував на пусковій позиції, а другий прибув для його евакуації після ураження.

Бійці Сил спеціальних операцій ЗСУ повідомили про ураження двох російських зенітно-ракетних комплексів “Бук” під час розвідки на Сумському напрямку. Про це повідомила прес-служба ССО у Telegram.

“Оператори одного з підрозділів ССО під час розвідувальних дій на Сумському напрямку виявили зенітно-ракетний комплекс “Бук”, який перебував на пусковій позиції”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що по ворожій цілі було завдано вогневого ураження ударними дронами.

Псля цього на евакуацію виведеного з ладу ЗРК прибув ще один “Бук”, по якому наші оператори завдали повторного удару. 

“Відтак, уражено два зенітно-ракетних комплекси росіян”, – заявили ССО.

Знищення російських “Буків”

Знищення російської технки на фронті

Раніше ССО показали кадри знищення російських загарбників на Донецькому та Запорізькому напрямках. Зокрема, оператори БПЛА 3-го полку ССО продовжують ефективно виконувати бойові завдання на Донецькому і Запорізькому напрямках. Пілоти здійснюють аеророзвідку, виявляють ворожі цілі та знищують їх за допомогою ударних дронів.

Також було знищено машину російських окупантів зі складу автоматизованої станції перешкод “Р-378Б” комплексу радіоелектронної боротьби “Борисоглєбськ-2”.

“Жирну” ціль оператори 3-го полку ССО виявили під час розвідувальних дій на Донецькому напрямку.

Також було знищено мінометну позицію та живу силу противника. Її знищили воїни 8-го полку Сил спеціальних операцій ЗСУ з допомогою FPV-дронів. Їх було виявлено під час розвідувальних дій на одній з операційних ділянок.